Daugavpils kultūras atbalsta biedrība

Dibināšanas gads: 2010

 

Sākums:

Biedrības izveidei ir divi cēloņi – ārējais un iekšējais.

Ārējais – pārdomātas un konsekventas valsts reģionālās politikas (ieskaitot kultūrpolitiku, ietverot sevī kultūrizglītību) iztrūkums, kā rezultātā rodas reāls apdraudējums reģionālām kultūras un izglītības iestādēm.

Iekšējais – Daugavpils kā Latvijas – Eiropas Savienības dalībvalsts – otrās lielākās pilsētas nepietiekami atbilstošs stāvoklis kultūras (kultūrvides, kultūras pieprasījuma un piedāvājuma, kvalitātes, profesionālās mākslas, pilsoņu saskarsmes un izglītotības) aspektā.

 

Darbība:

Biedrība izvirza šodien trīs galvenos mērķus:

1) Aizsargāt un neļaut iznīcināt Daugavpilij nepieciešamās tradicionālās un pozitīvās kultūras vērtības, ieskaitot vēsturiski izveidojušās kultūras un izglītības iestādes - Daugavpils Mūzikas vidusskolu, Daugavpils Mākslas skolu Saules skola, Daugavpils Universitāti, Daugavpils teātri;

2) Saistīt vienotā kultūras darbā pašvaldības un valsts iestāžu profesionāļus, sabiedrisko un profesionālo organizāciju pārstāvjus, visus ieinteresētos Daugavpils iedzīvotājus ar nolūku veidot Daugavpili par mūsdienīgu, attīstītu, radošu, kvalitatīvu, pozitīvi atpazīstamu pilsētu;

3) Celt Daugavpils prestižu, Daugavpils iedzīvotāju pašapziņu un lepnumu par savu pilsētu.

 

Daugavpils kultūras atbalsta biedrības īstenotie projekti Staņislava Broka Daugavpils Mūzikas vidusskolas atbalstam:

2017.gads

Nr.

Projekts

Fonds

Saņemtais finansējums

1.        

II Starptautiskais Jauno koncertmeistaru konkurss Daugavpils Koncertmeistars 2017

VKKF

1150.00

2.        

II Starptautiskais Jauno koncertmeistaru konkurss Daugavpils Koncertmeistars 2017

DPD

295.00

3.        

VIII Starptautiskais Jauno mūziķu konkurss VIVA LA MUSICA

VKKF

1000.00

4.        

VIII Starptautiskais Jauno mūziķu konkurss VIVA LA MUSICA

DPD

400.00

5.        

Staņislava Broka Daugavpils Mūzikas vidusskolas Pūtēju orķestra piedalīšanās VIII Latvijas pūtēju orķestru konkursā

DPD

337.50

6.        

VI Daugavpils Mūzikas un Mākslas festivāls Daugavpils ReStArt 2017

LRAA

3000.00

7.        

VIII Starptautiskais Kameransambļu konkurss NOVA MUSICA

VKKF

1200.00

 

 

2018.gads

Nr.

Projekts

Fonds

Saņemtais finansējums

1.        

IX Starptautiskais Jauno mūziķu konkurss VIVA LA MUSICA

VKKF

1500.00

2.        

IX Starptautiskais Jauno mūziķu konkurss VIVA LA MUSICA

DPD

500.00

3.        

Staņislava Broka Daugavpils Mūzikas vidusskolas pūšaminstrumentu orķestra vizuālā tēma uzlabošana

DPD

720.00

4.        

VII Daugavpils Mūzikas un Mākslas festivāls Daugavpils ReStArt 2018

LRAA

4000.00

5.        

III Starptautiskais Jauno vokālistu konkurss BELLA VOCE

VKKF

497.00

 

Dalība radošās partnerības programmā RaPaPro

 RaPaPro logo

 

Projekta pieteicējs: Staņislava Broka Daugavpils mūzikas vidusskola

Projekta nosaukums

P4 (Pedagoga Profesijas Prestiža Paaugstināšana)

Projekta mērķis

Kultūrizglītības pedagoga profesijas prestiža izpratnes paaugstināšana jauniešiem.

Projekta ideja
(t.sk. aktualitāte, ilgtspēja)

Jau ilgu laiku  ir vērojama pedagogu paaudžu nomaiņas problēma un pedagogu trūkums vairākos mācību priekšmetos pretrunā tam, ka jauni skolotāji katru gadu absolvē augstskolas.

P4  projekta ideja - piesaistīt Latvijas augstskolu studentus pedagoģiskajam darbam Staņislava Broka Daugavpils Mūzikas vidusskolā (SBDMV), motivējot izvēlēties pedagoga profesiju kā savu nākotnes profesiju, kā arī dot iespēju SBDMV IV kursa audzēkņiem mācībās gūtās zināšanas un prasmes lietot un pārbaudīt darba vidē Latgales un Vidzemes reģionālajās mūzikas skolās.

Projekta laika grafiks

18.10.2018. – 28.12.2018.

Projekta mērķa sasniegšanai īstenoto aktivitāšu apraksts un detalizēts laika grafiks

18.10.2018 – 26.10.2018 – projekta darbības plānošana un sastādīšana.

29.10.2018. – 10.12.2018. – Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas Akadēmijas (JVLMA), Daugavpils Universitātes (DU) studentu – praktikantu stundas ar SBDMV audzēkņiem, SBDMV audzēkņu – praktikantu stundas ar Daugavpils reģiona mūzikas skolu audzēkņiem.

11.12.2018. – praktikantu audzēkņu koncerts Daugavpils M.Rotko Mākslas centrā vai Daugavpils Novadpētniecības un Mākslas muzejā.

12.12.2018. – 15.12.2018. – praktikantu un viņu audzēkņu, piesaistīto partneru aptauja.

17.12.2018. – 22.12.2018. – aptauju apstrāde.

28.12.2018. – aptauju rezultātu paziņojums SBDMV pedagoģiskajā sēdē, metodiskā analīze.

Projektā iesaistītās puses un/vai partneris; partnera izvēles motivācija

SBDMV, JVLMA, DU, Latgales un Vidzemes reģionālās mūzikas skolas,  M.Rotko Mākslas centrs, Daugavpils Novadpētniecības un Mākslas muzejs. Visam šīm uzskaitītajiem dalībniekiem ir viens mērķis – Latvijas mūzikas tradīciju saglabāšana un attīstība, kas saistīts ar kultūrizglītības līmeņa kvalitātes uzturēšanu un pedagoģisko tradīciju nodošanu. SBDMV un reģionālo mūzikas skolu sadarbība ir sena tradīcija, kas turpinās vairāku gadu garumā, šo skolu skolēniem turpinot mācības SBDMV, kā arī mūsu skolas pedagogiem sniedzot savas zināšanas  reģiona pedagogiem tālākizglītības kursos. 

Projekta ietekme uz mācību procesu, skolas vidi un/vai kultūrizglītību

Projekts dažādo apmācības metodes; paplašina SBDMV audzēkņu kvalifikācijas prakses programmas saturu; rada neformālu, inovatīvu skolas vidi; motivē jauniešus turpināt izglītību mūzikas jomā; parāda mūziķa profesiju daudzveidību un perspektīvu darba tirgū.

Projekta sasniedzamie rezultāti, prognozētie ieguvumi iesaistītajām pusēm

Projekts popularizē mūziķa pedagoga profesiju vidusskolas posmā, motivē SBDMV audzēkņus turpināt mācības JVLMA, ka arī citās mūzikas augstskolās.

SBDMV audzēkņiem projekts, kurā ierodas vieslektori, dod iespēju uzzināt daudz jauna un noderīga; iziet ārpus savas ierastās mācību vides; attīstīt sadarbības prasmes. 

JVLMA studentiem, kuri vada stundas mūsu vidusskolas audzēkņiem,  ir iespēja izmantot savas zināšanas, prasmes, jaunas darba metodes un formas pedagoģiskajā darbā, kas varētu ieinteresēt viņus mūziķa pedagoga karjerā ne tikai Rīgā, bet arī ārpus galvaspilsētas.

Reģionu mūzikas skolu izglītojamo tikšanās ar SBDMV audzēkņiem motivē viņus turpināt mācības mūsu vidusskolā.

Apdrukātas rokas  sprādzes, kuras tiek nopelnītas audzēkņu tikšanās nodarbībās, reklamē SBDMV un doto projektu.

Projekta noslēgumā tiek plānota aptauja, kuras rezultāti tiks ņemti vērā, plānojot mācību procesu.

Visas projekta aktivitātes tiks atspoguļotas SBDMV mājas lapā, sociālajos tiklos, Daugavpils medijos.

 

Projekta kontaktpersona:
Elīna Bambāne,
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

 

 

Projekta atskaite

Staņislava Broka Daugavpils Mūzikas vidusskola piedalījās Eiropas Sociālā fonda darbības programmas „Cilvēkresursi un nodarbinātība” papildinājuma 1.2.1.1.4.apakšaktivitātes „Sākotnējās profesionālās izglītības pievilcības veicināšana” projekta „Sākotnējās profesionālās izglītības pievilcības veicināšana” (Vienošanās Nr.2009/0001/1DP/1.2.1.1.4/08/IPIA/VIAA/001)2009.gada septembra līdz 2015.gada 31.augustam.Projekts piedāvāja finansiālu iespēju uzlabot audzēkņiem savu budžetu, kas bija svarīgs atbalsts sevis izvēlētās specialitātes apguvē, materiāli papildināt skolas kancelejas darbu, nodrošināt projektā nodarbinātajiem darbiniekiem finansiālu atlīdzību.

Apakškategorijas

Erasmus+ programmas pamatdarbības Nr.1 (KA1) skolu sektora projekts
“21.gs mūzikas apguve: pedagoģija, profesija, perspektīve”
2021-1-LV01-KA122-VET-000017883

Lidzfinanse Erasmus progr logo

Projekta pieteicējs: Staņislava Broka Daugavpils mūzikas vidusskola

Projekta īstenošanas laiks: 18 mēneši, no 01.11.2021.līdz 01.05.2023.


Projekta mērķis:
Staņislava Broka Daugavpils Mūzikas vidusskolas (turpmāk-Skolas) projekts “21.gs mūzikas apguve: pedagoģija, profesija, perspektīva” ir Skolas administrācijas pieteikums profesionālo pedagogu darba vērošanām kopā ar izglītojamo praksēm. Projekta mērķis: paaugstināt mūzikas apguves kvalitāti, apgūt labo praksi inovāciju ieviešanai vokālās, mūzikas teorijas, kordiriģēšanas, stīgu, sitamo, pūšamo instrumentu un pianistu klavierspēles programmās, nodrošināt mācību un darba prakses motivētākajiem Skolas izglītojamajiem. Projektā plānots atbalstīt Skolas pedagogus un audzēkņus, lai viņi apgūstot inovatīvu praksi dažāda tipa izglītības iestādēs un varētu būt konkurētspējīgi sava specialitātē, veiksmīgi iekļautos mūzikas jomas darba tirgū vai turpinātu izglītību Latvija un Eiropā. Projektā caurvijas ideja par modernās mūzikas programmas atklāšanu Skolā 2023./2024.mācību gadā, kas varētu būt projekta virsmērķis.

Projekta apraksts:

Latvijas mūzikas skolu augstais klasiskās mūzikas profesionālais līmenis jāpapildina ar tikpat augstu modernās mūzikas apguvi, jāsagatavo pedagogi, jāveicina esošo un topošo pedagogu profesionālā pilnveide. Tā modernās mūzikas jomā iespējama ārvalstīs, kur vēsturiski izveidojies, ka šis virziens ir augstākā profesionālajā līmenī nekā Latvijā. Ļoti būtiski, ka tieši ar Erasmus+ programmas atbalstu varētu  veicināt mūsdienīgas un konkurētspējīgas mūzikas vidusskolas izveidi Latgales reģionā, otrā lielākajā valsts pilsētā. Ar projekta palīdzību jāsekmē izglītību pametušo skaita pamazināšanos, jāveicina apgūstamās izglītības pieprasījums un profesijas prestižs, atpazīstamība un konkurētspēja starptautiskajā darba tirgū. Pedagogu un izglītojamo skaits (nelielas mobilas grupas), to laiks dalībai mobilitātēs saplānots tā, lai netraucētu mācību procesam. Pirmo reizi skolas jaunāko laiku vēsturē, ar Eiropas Savienības atbalstu, vēlamies nosūtīt praksēs mūzikas jomā arī izglītojamos. Izglītojamo prakšu uzņemošās iestādes lielākoties pārbaudītas Skolas iepriekšējā gadā atbalstītajos Erasmus+ projektos, un, tas ir kvalitātes, drošības garants.

Internacionalizācijas pasākumi izglītības iestādē tieši ietekmēs gan kolēģus, gan izglītojamos un veicinās mācību vides izmaiņas iestādē, starptautisku un starpkultūru integrāciju, mūsu Skolas starptautisko atpazīstamību, atvērtību un sadarbību citu ārvalstu pedagogu un izglītojamo darba vērošanām, praksēm. Publicitāte par projektu tiktu nodrošināta Skolas un pašvaldības medijos, projektā apgūtais tiktu prezentēts arī Latvijas Mūzikas skolās, Latvijas mūzikas izglītības iestāžu asociācijā, Valsts Izglītības Attīstības Aģentūras izdevumos.

Vizītes uz līdzīgām izglītības iestādēm, ar mūziku saistītām organizācijām, izglītojamajiem-īstermiņa mācību mobilitātes (10 darba dienas), pedagogiem-darba vērošanas 1 nedēļu ilgas,  uz Kipru, Austriju, Spāniju, Itāliju, Igauniju, Turciju, Ungāriju, Portugāli.

Reāla Eiropas mūzikas darba tirgus iepazīšana un praktiskās apmācības, meistarklases, veicinās Skolas izglītojamo uzņēmējdarbību, inovatīvismu.

Būtiski ir parādīt un veicināt profesionālās izglītības konkurētspēju izglītības sistēmā sagatavojot speciālistus (kompetentus mūziķus) vietējam un Eiropas darba tirgum.

Ar projektu veicinās jaunu programmu atklāšana, izglītības programmu metožu pilnveidi.

Projektā tiks rūpīgi izvērtēta dalībnieku drošība un veselība covid19 pandēmijas dēļ.

Daugavpils šobrīd pretendē uz Eiropas kultūras galvaspilsētas 2027 statusu, kas Skolai paver jaunas iespējas paplašināt savu darbību un veicināt jauno mūziķu nodarbinātību.

Projekta izmaksas:
100% ES Mūžizglītības Erasmus+ programmas atbalsts: projekta kopējais finansējums – 59708,00 EUR.

Projekta mērķa grupa:
Staņislava Broka Daugavpils Mūzikas vidusskolas profesionālo priekšmetu pedagogi, izglītojamie un citi pedagogi (pavadošās personas). Projekta laikā plānotas 35 mobilitātes. Darba vērošana-piedalās profesionālo priekšmetu pedagogi, īstermiņa mācību mobilitātēs- izglītojamie.

Projekta apraksts 21gs muzikas apguve

Projekta kontaktpersona:
Metodiķe Evelīna Balode,
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
mob.tālr.+37128336093

Erasmus+ programmas pamatdarbības Nr.1 (KA1) skolu sektora projekts
“Nākotnes skola top šodien” (2018-1-LV01-KA101-046761)

Lidzfinanse Erasmus progr logo

Projekta pieteicējs: Staņislava Broka Daugavpils mūzikas vidusskola

Projekta ilgums: No 2018.gada 1. jūnija līdz 2020.gada 29.februārim


Projekta mērķis:
Erasmus + programmas Pamatdarbības Nr.1 (KA1) skolu sektora projekta mērķis ir skolas administrācijas un vispārizglītojošo pedagogu izglītības kvalitātes paaugstināšana, lai apgūtu labo praksi skolas fiziskās vides modernizācijā, sagatavoties starptautiskai projektu darbībai. Projekta virsmērķis ir veidot mūsdienīgu un konkurētspējīgu mūzikas vidusskolu Latgales reģionā, kuras absolventi sekmīgi iekļausies darba tirgū jeb veiksmīgi turpinās izglītību augstskolās. Ar projekta palīdzību jāsekmē izglītību pametušo skaita pamazināšanos, jāveicina apgūstamās izglītības pieprasījumu un profesijas konkurētspēju starptautiskajā darba tirgū, jāpastiprina tās ilgspējību mūsdienu apstākļos.

Projekta apraksts:
Projektā plānots apmeklēt kursus Somijā par nākotnes skolas arhitektūru, moderno tehnoloģiju un fiziskās vides ietekmi uz mācību procesu un informācijas un komunikācijas tehnoloģijām (IKT) par dažādām  inovatīvām darba metodēm un rīkiem, kas noderētu skolas starppriekšmetu sadarbībai un skolas muzeja izveidei. Angļu valodas kursi par moderno tehnoloģiju izmantošanu mācību stundās palīdzētu skolotājam strādāt ar dažādu līmeņu izglītojamajiem, lai uzlabotu sekmību un valodas lietojamību, kas nākotnē palīdzētu gan dalībai starptautiskos projektos un izglītības turpināšanai augstskolās.
Darba vērošanā izlemts doties uz līdzīgām vidusskolām Itālijā un Turcijā, lai atklātu metodoloģiskos paņēmienus, mācību stundu vērošanu, vidusskolas un pamatskolas vispārizglītojošo priekšmetu un profesionālo priekšmetu (mūzikas) balansu, mūzikas un mākslas jomas apvienojumu vienā mācību iestādē, mācību programmu daudzveidību, individuālo darbu ar audzēkņiem.

Projekta izmaksas:
100% ES Mūžizglītības Erasmus+ programmas atbalsts: projekta kopējais finansējums – 23293.00 EUR (divdesmit trīs tūkstoši  divi simti deviņdesmit trīs eiro).

Projekta mērķa grupa:
Staņislava Broka Daugavpils Mūzikas vidusskolas pedagogi un administrācijas pārstāvji, netieša ietekme uz skolas mācību procesu, kolēģiem, izglītojamiem un vecākiem. Projekta laikā plānotas 14 mobilitātes.

Projekta aktivitātes:
1.Kursu apmeklēšana un darba vērošanas partnerskolās.
2. Individuālas dalībnieku atskaites un publikācijas, uzstāšanās pēc katras mobilitātes.
3. Kopīga projekta materiāla izstrāde, kas būs brīvi pieejams kolēģiem.
4. Publicitāte par projekta laikā apgūto, pasākumi citu Daugavpils un Latvijas skolu un vietējās sabiedrības, Latvijas Mūzikas izglītības iestāžu asociācijas informēšanai, izstrādātā materiāla popularizācija.

Projekta kontaktpersona:
Metodiķe Evelīna Balode,
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
mob.tālr.+37128336093

Lidzfinanse Erasmus progr logo

Projekta pieteicējs: Staņislava Broka Daugavpils mūzikas vidusskola

Projekta ilgums: No 2019.gada 1. septembra līdz 2020.gada 31.decembrim

Projekta mērķis:
Erasmus + programmas Pamatdarbības Nr.1 (KA1) profesionālo skolu sektora projekta mērķis ir skolas profesionālo pedagogu izglītības kvalitātes paaugstināšana, lai apgūtu labo praksi ārvalstu līdzīgās izglītības iestādēs.
Tikai salīdzinot ir iespējams izvērtēt savu darbu, apzināties savas stiprās puses un novērst tās lietas, kas neatbilst mūsdienu mācību procesam. Kolēģu darba vērošana ir iespēja pārņemt un ieviest inovācijas savā darbā, pilnveidoties, lai skolā iegūstamā izglītība atbilstu Eiropas līmeņa izglītībai.
Projekta virsmērķis ir veidot mūsdienīgu un konkurētspējīgu mūzikas vidusskolu Latgales reģionā, kuras absolventi sekmīgi iekļausies darba tirgū jeb veiksmīgi turpinās izglītību augstskolās. Ar projekta palīdzību jāsekmē izglītību pametušo skaita pamazināšanos, jāveicina apgūstamās izglītības pieprasījumu un profesijas konkurētpēju starptautiskajā darba tirgū, jāpastiprina tās ilgstpējību mūsdienu apstākļos.

Projekta apraksts:
Projektā plānots pilnveidot vokālās, teorijas, kordiriģēšanas, pūšamo instrumentu un pianistu programmās. Projektā tiks meklēti risinājumi kā mūzikas izglītībai sagatavot modernus un darba tirgum piemērotus darbiniekus, stiprināt mūzikas izglītības ilgstpējību mūsdienu apstākļos, kā nodarbinātība mūzikas sektorā veicina tūrisma attīstību reģionā.
Projektā plānots apmeklēt darba vērošanas līdzīgās skolās un dažādās mūzikas kompānijās Itālijā, Spānijā, Portugālē, Turcijā un Ungārijā. Darba vērošanas apmeklējuma mērķis apgūt gan dažādas inovatīvas darba metodes un rīkus, kas noderētu skolai inovāciju ieviešanai, tradicionālās izglītības modernizācijai, piemēram, džeza pasniegšanas ieviešanai. Projektā apgūtais ļautu ieviest jaunu fakultatīvu priekšmetu-“Džeza teorijas pamati un praktiskais pielietojums”, tiktu izdoti audiodiski ar dažādu tautu mūzikas izpildījumu. Publicitāte par projektu tiktu nodrošināta skolas un pašvaldības medijos, projektā apgūtais tiktu prezentēts arī vismaz 5 koncertlekcijās un dažādos izdevumos.

Projekta izmaksas:
100% ES Mūžizglītības Erasmus+ programmas atbalsts: projekta kopējais finansējums – 10458,00 EUR (desmit tūkstoši  četri simti piecdesmit astoņi eiro)

Projekta mērķa grupa:
Staņislava Broka Daugavpils mūzikas vidusskolas profesionālo priekšmetu pedagogi, netieša ietekme uz skolas mācību procesu, kolēģiem, izglītojamiem un vecākiem. Projekta laikā plānotas 7 mobilitātes.

Projekta aktivitātes:
1.Darba vērošanas partnerskolās un mūzikas iestādēs.
2. Individuālas dalībnieku atskaites un publikācijas, uzstāšanās pēc katras mobilitātes.
3. Kopīga projekta materiāla izstrāde, kas būs brīvi pieejams kolēģiem.
4. Publicitāte par projekta laikā apgūto, pasākumi citu Daugavpils un Latvijas skolu un vietējās sabiedrības, Latvijas Mūzikas izglītības iestāžu asociācijas informēšanai, izstrādātā materiāla popularizācija.

Projekta kontaktpersona:
Metodiķe Evelīna Balode,
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
mob.tālr.+37128336093

Erasmus+ programmas pamatdarbības Nr.1 (KA1) skolu sektora projekts “Profesionalitāte veicina motivāciju” (2019-1-LV-01-KA101-060268)

Lidzfinanse Erasmus progr logo

Projekta pieteicējs: Staņislava Broka Daugavpils mūzikas vidusskola

Projekta ilgums: No 2019.gada 1. jūnija līdz 2021.gada 28.februārim

Projekta mērķis:
Erasmus + programmas Pamatdarbības Nr.1 (KA1) skolu sektora projekta mērķis ir uzlabot skolotāju angļu valodas zināšanas, kam ir ļoti būtiska loma, gan audzēkņu sekmīgai sagatavošanai Eiropas darba tirgum, gan starptautisku projektu, kontaktu un sadarbības veicināšanai skolā un reģionā.

Projekta apraksts:
Šī projekta ietvaros tiek plānots apmeklēt angļu valodas kursus Lielbritānijā, kas īpaši paredzēti angļu valodas kā svešvalodas skolotājiem vidusskolas līmenī ar uzsvaru uz skolotāja paša valodas prasmes uzlabošanu. Skolotāja paaugstinās gan savas valodas zināšanas, gan apgūs dažādas metodes un pieejas un izstrādās materiālus, kurus varēs izmantot mācību procesā darbā ar audzēkņiem.
Angļu valodas kursi Īrijā paredzēti paaugstinās IT pedagoga angļu valodas zināšanas, kuras ir nepieciešams uzlabot, jo pedagogs ir iesaistīts sadarbības projektos kā IT speciālists.
Kursos "STEM izglītība ar integrēto CLIL metodi" tiks apgūtas jaunas metodes, paņēmieni, rīki lai mācītu informācijas tehnoloģijas iesaistot angļu valodu.

Projekta izmaksas:
100% ES Mūžizglītības Erasmus+ programmas atbalsts: projekta kopējais finansējums – 7045.00 EUR (septiņi tūkstoši četrdesmit pieci eiro).

Projekta mērķa grupa:
Staņislava Broka Daugavpils Mūzikas vidusskolas pedagogi, netieša ietekme uz skolas mācību procesu, kolēģiem, izglītojamiem un vecākiem. Projekta laikā plānotas 3 mobilitātes.

Projekta aktivitātes:
1.Kursu apmeklēšana.
2. Individuālas dalībnieku atskaites un publikācijas, uzstāšanās pēc katras mobilitātes.
3. Kopīga projekta materiāla izstrāde, kas būs brīvi pieejams kolēģiem.
4. Publicitāte par projekta laikā apgūto, pasākumi citu Daugavpils un Latvijas skolu un vietējās sabiedrības, Latvijas Mūzikas izglītības iestāžu asociācijas informēšanai, izstrādātā materiāla popularizācija.

Projekta kontaktpersona:
Nataļja Grīnfelde,
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Lidzfinanse Erasmus progr logo

Projekta pieteicējs: Staņislava Broka Daugavpils mūzikas vidusskola

Projekta ilgums: No 2018.gada 1. septembra līdz 2020.gada 31.augustam

Projekta mērķis:
Erasmus + programmas Pamatdarbības Nr.2 (KA2) skolu sektora projekta mērķis ir veicināt sadarbību starp dažādām skolām un izglītojamajiem Eiropā, praktiski darboties, lai gūtu zināšanas sociālo mediju jomā, izpratni par identitātes jautājumiem mūsdienu Eiropā.

Projekta apraksts:
Projekta koordinators ir vidusskola Somijā, savukārt partneri ir skolas Beļģijā un Portugālē. Projekts risinās skolēnu identitātes jautājumus sociālajos medijos, veselības jautājumus, 21. gadsimta saziņas, radošuma, kritiskās domāšanas un sadarbības prasmes, kultūrizpratni. Projektā izglītojamie veidos izpratni par kultūrām, mācīsies sadarboties ar vienaudžiem, lai sajustu Eiropas pilsonību un identitāti. Izglītojamie stiprinās angļu valodas zināšanas un saņems lielāku izpratni par sociālo, valodu un kultūras daudzveidību. Starptautiskajā sadarbībā tiks uzlabotas komunikācijas, digitālās un problēmu risināšanas prasmes. Izglītojamie apgūs viens no otra prasmes mākslā, mūzikā, drāmā, medijpratībā, kā arī multidisciplinārajās studijās (zinātne, vēsture, māksla, valodas). Izglītojamie kopīgi izstrādās vadlīnijas par sociālo mediju pārvaldību. Izglītojamie organizēs skolās Eiropas Kultūras mantojuma gadam un Eiropas dienai veltītus pasākumus, dosies apmaiņas braucienus uz projekta partnerskolām. Projekta vadība notiks izmantojot videokonferenču iespējas, savukārt apmaiņas braucienos tiks sekmēts, lai jaunieši veidotu starpkultūru dialogu, apzinātos Eiropas pilsonības nozīmīgumu.  Projekts būs vēl viens solis, kas paplašinās Eiropas skolu tīklojumu.

Projekta izmaksas:
100% ES Mūžizglītības Erasmus+ programmas atbalsts: projekta kopējais finansējums – 32874.00 EUR (trīsdesmit divi tūkstoši  astoņi simti septiņdesmit četri eiro).

Projekta mērķa grupa:
Staņislava Broka Daugavpils mūzikas vidusskolas izglītojamie un pedagogi, netieša ietekme uz skolas mācību procesu, kolēģiem, un vecākiem (izglītojamie apmaiņās braucienos dzīvos ģimenēs). Projekta laikā plānotas 35 mobilitātes.

Projekta aktivitātes:
1.Projekta logo un aptauju izstrāde, projekta mājaslapas izveide.
2. Jauniešu apmaiņas un nodarbības par sociālās identitātes jautājumiem, vadlīniju izstrāde par sociālo mediju lietošanu.
3. Jauniešu un pedagogu no Somijas, Beļģijas un Portugāles uzņemšana Daugavpilī.
4. Kopīga projekta materiāla izstrāde, kas būs pieejams projekta mājaslapā.
4. Publicitāte par projekta laikā apgūto, pasākumiem.

Projekta kontaktpersona:
Metodiķe Evelīna Balode,
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
mob.tālr.+37128336093

Exchange Daugavpils:
https://sway.office.com/fyC6uvK2FOkEgiYj?ref=email

Erasmus+ programmas pamatdarbības Nr.2 (KA2) skolu sektora projekts
“STEAM prasmes – katra audzēkņa realitāte”
/“How To Make STEAM Literacy A Reality For All Students”
(2019-1-UK01-KA229-061376_3)

Lidzfinanse Erasmus progr logo

 

Projekta pieteicējs: Staņislava Broka Daugavpils mūzikas vidusskola

Projekta ilgums: No 2019.gada 1. septembra līdz 2021.gada 31.augustam

Projekta mērķis:
Erasmus + programmas Pamatdarbības Nr.2 (KA2) skolu sektora projekta mērķis ir veicināt sadarbību starp dažādām skolām un izglītojamajiem Eiropā, praktiski darboties, lai gūtu zināšanas sociālo mediju jomā, izpratni par identitātes jautājumiem mūsdienu Eiropā.

Projekta apraksts:
Ir pedagoģisks projekts, kura pamatā ir Kolb Metodika, kas apgalvo, ka mēs mācāmies no savas dzīves pieredzes. Mēs izmantosim arī Valdorfa metodiku, kuras mērķis ir izmantot mācīšanas metodes, kas vērstas uz mācīšanu, un kas piešķir nozīmi jēgpilnai mācīšanai. Bez tiem Montessori Metodoloģija tiek izmantota, lai piedāvātu sadarbības intelektuālās izpētes iespējas, kurās tiek atbalstītas bērna intereses, vadītas, lai atbalstītu pašapziņas, iztēles, intelektuālās neatkarības un pašefektivitātes attīstību. Tā rezultātā šis projekts ir mūsu tiešais veids, kā veicināt kognitīvo un izpildvaras prasmju un izpildfunkciju attīstību uz tīņiem. Mums būs ļoti daudz zināšanu un pieredzes STEAM jomās. Mūsu skolotāji katru gadu mācīs nodarbības un organizēs pasākumus, kas vērsti uz šīm aktivitātēm, lai sabiedrībā vairotu izpratni. Skolēni, skolotāji un ģimenes mācīsies būt par praktiķiem, lai vairotu izpratni un piedalītos, ietekmētu un gūtu panākumus mainīgajā pasaulē. Mēs cenšamies stiprināt starpkultūru saites ar citām Eiropas valstīm, salīdzināt dažādas izglītības sistēmas, dažādas kultūras, reliģijas, paradumus, paražas un dalīties pieredzē. Izplatīšana notiks dažādos veidos, izmantojot drukātus materiālus, sociālo tīklu, eTwinning, Erasmus + projekta rezultātu platformu un projektu tīmekļa vietni, vietējo, reģionālo iestāžu un kopienu pārstāvjus, kā arī vietējos plašsaziņas līdzekļus, sadarbību starp izglītības iestādēm.

Projekta izmaksas:
100% ES Mūžizglītības Erasmus+ programmas atbalsts: projekta kopējais finansējums – 20 720,00 EUR (divdesmit tūkstoši septiņi simti divdesmit euro, 00 centi).

Projekta mērķa grupa:
Staņislava Broka Daugavpils mūzikas vidusskolas izglītojamie un pedagogi, netieša ietekme uz skolas mācību procesu, kolēģiem, un vecākiem (izglītojamie apmaiņās braucienos dzīvos ģimenēs). Projekta laikā plānotas 20 mobilitātes.

Projekta aktivitātes:
1. Projekta logo un aptauju izstrāde, projekta mājaslapas izveide.
2. STEAM darbnīcas, anketas, skolas STEAM programmas, STEAM IZSTĀŽU telpas izveide, miniatūras pilsētas, sapņu skola, robotika, 3D DNS modelis, etiķa un roku krēmu gatavošanas darbnīcas, STEAM Festivāls, ieskaitot daudzas kultūras un tradicionālās aktivitātes
3. Jauniešu un pedagogu no Turcijas, Beļģijas, Portugāles, Zviedrijas, Lielbritānijas uzņemšana Daugavpilī.
4. Kopīga projekta materiāla izstrāde, kas būs pieejams projekta mājaslapā.
5. Publicitāte par projekta laikā apgūto, pasākumiem.

Projekta mājas lapa:
https://steamliteracy.weebly.com/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100059603662052

Projekta kontaktpersona:
Projektu vadītāja Nataļja Grīnfelde
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Erasmus+ programmas pamatdarbības Nr.2 (KA2) skolu sektora projekts
Arts Now and Before  (Māksla agrāk un tagad)
2020-1-FI01-KA229-066504_5

Lidzfinanse Erasmus progr logo

Projekta pieteicējs: Staņislava Broka Daugavpils mūzikas vidusskola

Projekta ilgums: No 2020.gada 1.decembra  līdz 2022.gadam 30.novembrim

Projekta mērķis:
Erasmus + programmas Pamatdarbības Nr.2 (KA2) skolu sektora projekta mērķis ir veicināt sadarbību starp dažādām skolām un izglītojamajiem Eiropā.

Projekta koordinators: Vihti vidusskola Somijā

Projekta partneri: skolas no Portugāles, Polijas, Vācijas, Horvātija

Projekta kopsavilkums: Šis projekts pievēršas daudzām dažādām mākslas jomām: mūzikai, vizuālajai mākslai, drāmai, fotogrāfijai, literatūrai utt. Audzēkņi iepazīs dažādas mākslas jomas un tajā pašā laikā uzzinās par citām valstīm un to kultūru.
Šis projekts mudinās audzēkņus attīstīt savu radošumu dažādās jomās un dos viņiem iespēju atrast jaunas intereses dzīvē. Tajā pašā laikā viņi varēs praktizēt savu svešvalodu, IT prasmi un iemaņas.
Projekts palīdzēs jauniešiem attīstīt estētisko jūtīgumu, un tas aktivizēs atšķirīgu dzīves skatījumu, ieliekot sevi citu cilvēku kurpēs un atverot sevi vietām, indivīdiem un kultūrām, kas rada kritiskus un sociāli apņēmīgus cilvēkus.

Projekta izmaksas:
100% ES Mūžizglītības Erasmus+ programmas atbalsts: projekta kopējais finansējums – 30300.00 (trīsdesmit tūkstoši trīssimts  eiro).

Projekta mērķa grupa:
Staņislava Broka Daugavpils Mūzikas vidusskolas izglītojamie un pedagogi; netieša ietekme uz skolas mācību procesu, kolēģiem, vecākiem (izglītojamie apmaiņās braucienos dzīvos ģimenēs). Projekta laikā plānotas vismaz 20 izglītojamo un 10 skolotāju mobilitātes, ārvalstu viesu uzņemšana skolā.

Projekta mājas lapa:
https://artserasmus.eu/
https://www.facebook.com/ArtNowAndBefore
https://www.instagram.com/anab_erasmus_/
https://artsnowandbefore.blogspot.com/

Projekta kontaktpersona:
Projektu vadītāja Nataļja Grīnfelde
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Erasmus+ programmas pamatdarbības Nr.2 (KA2) skolu sektora projekts
SEZAM, atveries! Dalīšanās ar entuziasmu, stāstiem un pasākumiem tūkstošgades Eiropā
(Open SESAME! Sharing Enthusiasm, Stories and Actions in Millenials’ Europe)    
2020-1-IT02-KA229-079743_2

Lidzfinanse Erasmus progr logo

Projekta pieteicējs: Staņislava Broka Daugavpils mūzikas vidusskola

Projekta ilgums: No 2020.gada 12.oktobra līdz 2022.gada 11.oktobrim

Projekta mērķis:
Erasmus + programmas Pamatdarbības Nr.2 (KA2) skolu sektora projekta mērķis ir veicināt sadarbību starp dažādām skolām un izglītojamajiem Eiropā.

Projekta koordinators ir profesionālā vidusskola Itālijā, savukārt partneri ir skolas no Francijas, Spānijas un Vācijas.

Projekta kopsavilkums:
Aktīva pilsonība ir vairāk nekā aktīva mācīšanās. Tas nozīmē rīkoties, sākot no mūsu pašu kopienām (skolas). Projektā tiks meklēti risinājumi jauniešu ar dažādu sociālo pieredzi mudināšanai kļūt par aktīviem Eiropas pilsoņiem. Tās būs dažādas  ārpusstundu aktivitātes, stāsti, dažādu klubu izveide. Atbilstoši partneru kompetencei klubi tiks koncentrēti uz šādām interešu jomām: zinātne (iniciatīvas, eksperimenti, konkursi, mācību braucieni un tml.), debates (to apguve, aktuālas idejas), māksla un mūzika (māksla ir universāla valoda, bezgalīgas iespējas, nojauc barjeras un veido kopības sajūtu). Kā metode tik izmantots arī geokešings (Geocaching) – pārgājieni ar atraktīviem elementiem un izpēti. “Spēles metodika”, naida runas mazināšana un interneta pārvaldības procesi, profesiju maiņas nedēļa, nometne, brīvprātīgais darbs, tās ir tikai dažas no projekta idejām, kuras mēģināsim īstenot skolā. Tā kā šobrīd epidēmijas dēļ nav iespējamas viesošanās vienam pie otra, attālinātā sadarbība notiks eTwinning platformā.  Te būs izvietoti kopīgie darbi, idejas, materiāli,  apmaiņas. Projektā tiks izmantoti arī citi rīki, piemēram, skolas emuāri, YouTube kanāli, weebly.
Izglītojamie braucienos apmetīsies vienaudžu ģimenēs un paši arī uzņems viesus pie sevīm. Projekta aktivitātēs tiks pieaicinātas vietējās institūcijas un mediji.

Projekta izmaksas:
100% ES Mūžizglītības Erasmus+ programmas atbalsts: projekta kopējais finansējums – 33787.00 (trīsdesmit trīs tūkstoši septiņi simti astoņdesmit septiņi eiro).

Projekta mērķa grupa:
Staņislava Broka Daugavpils Mūzikas vidusskolas izglītojamie un pedagogi; netieša ietekme uz skolas mācību procesu, kolēģiem, vecākiem (izglītojamie apmaiņās braucienos dzīvos ģimenēs). Projekta laikā plānotas vismaz 22 izglītojamo un 8 skolotāju mobilitātes, ārvalstu viesu uzņemšana skolā.

Prezentācija (ENG) par projektā plānoto:

https://ravizzaprojects.weebly.com/uploads/9/6/0/9/96091918/open_sesame_presentation_ok.pdf

Projekta kontaktpersona:
Metodiķe Evelīna Balode,
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
mob.tālr.+37128336093

Dalība Eiropas Sociālā fonda projektā Nr.8.3.4.0./16/I/001 “Atbalsts priekšlaicīgas mācību pārtraukšanas samazināšanai”

ESF IKVD logo

pumpurs logo200

08.11.2017. noslēdzot sadarbības līgumu Nr.P6-13/65, SBDMV ir iesaistījusies Darbības programmas “Izaugsme un nodarbinātība” 8.3.4. specifiskā atbalsta mērķa “Samazināt priekšlaicīgu mācību pārtraukšanu, īstenojot preventīvus un intervences pasākumus” projekta Nr.8.3.4.0/16/I/001 “Atbalsts priekšlaicīgas mācību pārtraukšanas samazināšanai” īstenošanā.


Projekta īstenotājs Izglītības kvalitātes valsts dienests
Sadarbības partneri

- Latvijas pašvaldības;

- Valsts profesionālās izglītības iestādes

Projekta mērķis Samazināt priekšlaicīgu mācību pārtraukšanu, īstenojot preventīvus un intervences pasākumus vispārējās izglītības un profesionālās izglītības iestāžu izglītojamiem.
Projekta īstenošanas laiks 16.03.2017.–31.12.2022.
Projekta mērķgrupa

5.–12. klases vispārizglītojošo programmu skolēni;

1.–4. kursa profesionālās izglītības programmu audzēkņi.

Projektā sniegtais atbalsts

- Konsultācijas (pedagogs, psihologs, sociālais pedagogs, pedagoga palīgs, speciālās izglītības pedagogs, surdotulks, asistents, ergoterapeits);

- Atkarībā no nepieciešamības kompensācija par:

  - sabiedriskā transporta biļetēm (nokļūšanai no dzīvesvietas izglītības iestādē vai mācību prakses vietā un atpakaļ);
- individuālo mācību līdzekļu iegādi;
- naktsmītnēm;
- ēdināšanu;
- individuālās lietošanas priekšmetiem;
- speciālo transportu.
Projekta īstenošanas pamats Ministru kabineta 12.07.2016. noteikumi Nr. 460 “Darbības programmas “Izaugsme un nodarbinātība” 8.3.4. specifiskā atbalsta mērķa “Samazināt priekšlaicīgu mācību pārtraukšanu, īstenojot preventīvus un intervences pasākumus” īstenošanas noteikumi
Finansējums Specifiskajam atbalstam plānotais kopējais attiecināmais finansējums ir 39 812 376 euro, tai skaitā Eiropas Sociālā fonda finansējums 33 840 519 euro un valsts budžeta finansējums 5 971 857 euro.
Kontaktinformācija Tālr.: 654 07900
E-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
Kontaktinformācija Izglītības kvalitātes valsts dienestā

Tālr.: 28684847

E-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Plašāka informācija par projektu

https://ikvd.gov.lv/esf-projekts/

www.pumpurs.lv

https://www.facebook.com/pumpurs.lv/


Staņislava Broka Daugavpils Mūzikas vidusskolas atskaite >>>

Mērķgrupa:
1. -  4. kursa audzēkņi 

Ko iegūst audzēkņi?
Katram projektā “PuMPuRS” iesaistītajam audzēknim semestra sākumā izveido individuālo atbalsta plānu, kurā izvērtē mācību pārtraukšanas riskus un paredz nepieciešamos pasākumus šo risku mazināšanai.

Projekts “PuMPuRS” sniedz šādu atbalstu:
•    Konsultācijas (pedagogs, psihologs, sociālais pedagogs, pedagoga palīgs, speciālās izglītības pedagogs, surdotulks, asistents, ergoterapeits);
•    Kompensācija par:

o    sabiedriskā transporta biļetēm;
o    naktsmītnēm;
o    ēdināšanu;
o    individuālajiem mācību līdzekļiem;
o    individuālās lietošanas priekšmetiem;
o    speciālo transportu.

Audzēkņi, audzēkņu vecāki un pedagogi visās problēmsituācijās tiek lūgti vērsties pie projekta koordinatores Lanas Krilovas (48.kab.)
Tel. 65407900
e-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.,  
e-klase: Lana Krilova

Projekts ir noslēdzies. Paldies visiem par sadarbību!

 skolas soma logo300

„Latvijas skolas soma” ir lielākā valsts simtgades dāvana vairāk nekā 200 000 Latvijas bērniem un jauniešiem. Sākot ar 2018. gada septembri, tās ietvaros ikvienam mūsu valsts skolēnam tiks nodrošināta iespēja izzināt un klātienē pieredzēt Latvijas kultūras un dabas vērtības, iepazīt dažādos laikos Latvijā radītās inovācijas un uzņēmējdarbības veiksmes stāstus.

Inicatīva „Latvijas skolas soma” veidota kā kompleksa, starpdisciplināra programma, kas apvieno resursus, lai stiprinātu jaunās paaudzes nacionālo identitāti, pilsoniskuma, valstiskās piederības apziņu un nacionālo identitāti, attīstītu kultūras izpratnes un izpausmes kompetenci, paaugstinātu izglītības kvalitāti, kā arī mazinātu sociālo nevienlīdzību.

Programmas mērķis ir nodrošināt Latvijas skolas vecuma bērniem un jauniešiem valsts garantētās izglītības iegūšanas ietvaros iespēju klātienē pieredzēt Latviju, izzināt un iepazīt Latvijas vērtības, kultūrtelpu un attiecības dinamiskā un jēgpilnā darbībā, tādējādi spēcinot piederības sajūtu un valstisko identitāti.

logo eraf

Projekta nosaukums: Energoefektivitātes paaugstināšana ēkā Kandavas ielā 2a, Daugavpilī.

Projektā plānotās darbības: saskaņā ar Ministru kabineta 2016. gada 9. augusta noteikumiem Nr. 534 “Darbības programmas "Izaugsme un nodarbinātība" 4.2.1. specifiskā atbalsta mērķa "Veicināt energoefektivitātes paaugstināšanu valsts un dzīvojamās ēkās" 4.2.1.2. pasākuma "Veicināt energoefektivitātes paaugstināšanu valsts ēkās" pirmās projektu iesniegumu atlases kārtas īstenošanas noteikumi” plānots sniegt ieguldījumu energoefektivitātes paaugstināšanā ēkā Kandavas ielā 2a, Daugavpilī, veicot energoefektivitātes paaugstināšanas pasākumus.

Veicot projektā plānotās aktivitātes, tiek uzlabots ēkas siltumenerģijas ietaupījums, kas pēc projekta īstenošanas plānots ne mazāks kā 30 % gadā no ēkas energosertifikātā aprēķinātā siltumenerģijas patēriņa pirms projekta īstenošanas, kā arī tiek nodrošināta ēkas droša un energoefektīva turpmākā ekspluatācija. Pēc projekta īstenošanas izglītības iestādes audzēkņi un pasniedzēji saņems komfortablākus darba un mācību vides apstākļus. Pēc pasākumu īstenošanas tiek uzlabots ēkas vizuālais skats, atstājot pozitīvu iespaidu uz apkārtējo vidi un vietējiem iedzīvotājiem. 

Projekta galvenās darbības: ēkas fasādes atjaunošana un ārsienu siltināšana; cokola un pamatu zem grunts līmeņa siltināšana un apdare; jumta siltināšana; jaunu lietus noteku un lietus ūdens savākšanas sistēmas izbūve; stiklotās foajē logu nomaiņa; ēkas nolietoto ārdurvju nomaiņa; pagraba siltumizolācijas uzlabošana un hidroizolācijas atjaunošana; siltummezgla un apkures sistēmas modernizācija; karstā ūdens apgādes sistēmas pārbūve; ventilācijas sistēmas darbības atjaunošana. 

Plānotais projekta budžets: 1 104 549 EUR.

Plānotais projekta noslēgums: 2020. gadā.

  1. 31.01.2019.  Pieņemta iesniegto I posma izpildes dokumentācija. Turpinās darbs pie būvprojekta minimālā sastāvā izstrādes. Saskaņots plānotais ēkas fasādes krāsojums vizuālais noformējums. Turpinās darbs pie būvprojekta minimālā sastāvā izstrādes un saskaņošanas.
  2. 28.04.2019. Izstrādāts un saskaņots būvprojekts minimālā sastāvā. Saņemta būvatļauja ar tajā iekļautiem projektēšanas nosacījumiem. 29.03.2019. saņemts un saskaņots būvprojekta II posma nodevums, turpinās darbs pie būvprojekta izstrāde pilnā sastāvā. Izsludināts iepirkums projekta ekspertīzes veikšanai.

https://www.vni.lv/lat/projekti/aktualie_projekti/?id=128

Projekta atskaite uz 2020.gada martu >>>

Projekta atskaite uz 2020.gada aprīli >>>

Projekta atskaite uz 2020.gada jūniju >>>

Projekta atskaite uz 2020.gada jūliju >>>

Projekta atskaite uz 2020.gada augustu >>>

Projekta atskaite uz 2020.gada septembri >>>

Projekta atskaite uz 2020.gada oktobri >>>

Projekta atskaite uz 2020.gada novembri >>>

Projekta atskaite uz 2020.gada decembri >>>

Projekta atskaite uz 2021.gada janvāri >>>

Projekta atskaite uz 2021.gada martu (1) >>>

Projekta atskaite uz 2021.gada martu (2) >>>

Projekta atskaite uz 2021.gada jūliju >>>

Projekta atskaite uz 2021.gada jūliju (2) >>>

Projekta atskaite uz 2021.gada septembri >>>

Projekta atskaite uz 2021.gada oktobri >>>

Projekta atskaite uz 2021.gada decembri >>>

Projekta atskaite uz 2022.gada janvāri >>>

Projekta atskaite uz 2022.gada februāri >>>

Projekta atskaite uz 2022.gada martu >>>

Projekta atskaite uz 2022.gada aprīli >>>

Projekta atskaite uz 2022.gada jūniju >>>

Projekta atskaite uz 2022.gada jūliju >>>

Projekta atskaite uz 2022.gada augustu >>>

Projekta atskaite uz 2022.gada septembri >>>

Projekta atskaite uz 2022.gada oktobri >>>

Projekta atskaite uz 2022.gada novembri >>>

Projekta atskaite uz 2022.gada decembri >>>

Projekta atskaite uz 2023.gada janvāri >>>

Projekta atskaite uz 2023.gada februāri >>>

Projekta atskaite uz 2023.gada martu >>>

Projekta atskaite uz 2023.gada aprīli >>>

Projekta atskaite uz 2023.gada maiju >>>

Projekta atskaite uz 2023.gada jūniju >>>

Projekta atskaite uz 2023.gada jūliju >>>

Projekta atskaite uz 2023.gada augustu >>>

Projekta atskaite uz 2023.gada septembri >>>

Projekta atskaite uz 2023.gada novembri >>>

Projekta atskaite uz 2024.gada februāri >>>

Projekta atskaite uz 2024.gada martu >>>

logo1  logo2 
P4 (pedagoga profesijas prestiža paaugstināšana)